Romanticule, sa ma cac in lampionul tau …

… ala de-l aprinzi la malul marii, alaturi de iubita ta ce tine in mana un trandafir. Acum, problema nu este ca-i cumperi un lampion si un trandafir, la pachet ca-s mai ieftine, problema vine abia atunci cand lampionul ala ajunge in mare, ca deh, focul ala cat sa arda.

Il aprinzi frumos, ii dai drumul in aer, va uitati amandoi ca niste bovine dupa el cum zboara spre stele, iar la 100 metri in larg ajunge in apa – neinspirat mod de a face ceva frumos pentru perechea ta din weekendul respectiv.

Acum, problema si mai mare este atunci cand esti incompetent sa-l lansezi, ia foc la malul marii, pe nisip, iar tu in loc sa-l iei frumos de jos inainte sa-l ia apa, ii dai cu piciorul ca totusi te-a suparat.

Ii faci vant spre apa si gata, ai sters orice urma a nepriceperii tale de lansat lampioane. Problema e ca a 2-a zi vii cu iubita la scaldat in garla, iei doua sezlonguri si vreti sa intrati in apa, dar domnisoara ta este suparata ca apa e jegoasa, ca se urca pe ea un pahar de hartie aruncat cu o seara inainte de cineva la fel de destept ca voi.

Cretinule, lampionul ala unde crezi ca ajunge ? Se dezintegreaza sarma aia ca prin minune, ca a fost totusi lansat cu dragoste pentru iubita ta? Nu, ajunge tot in picioarele tale sau ii pune piedica iubitei tale …

Hai, mai bine ia-ti zborul odata cu lampionul ala si cazi undeva in larg, cu trandafirul ala infipt in locul unde soarele nu bate.

Citit de 34 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Categoria: Blog

Tags: , ,

- 24/08/2016
Scriu pe jorje.ro doar sa enervez o anumita categorie de oameni - daca vrei sa ma injuri dupa ce ai citit postul de mai sus, inseamna ca faci parte din acea categorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *