#1 – “Prima zi cand mi-am dat seama ca ceva nu e corect intre noi doi”

Era o dimineata ca oricare alta, ma trezeam calm si cu zambetul pe buze, pentru ca altfel nu stiam.

Am mancat, m-am spalat si mi-am salutat iubita ce nu locuia alaturi de mine, iar din acea dimineata cand am spus “buna” totul a inceput sa para ciudat, gresit si nepotrivit. Dupa ani de zile de relatie incepi sa-ti cunosti partenerul, incepi sa-ti dai seama cand ceva il macina, cand are ceva pe gand, iar aceasta dimineata era inceputul zilei ce-mi dadeam seama ca ceva nu este in regula.

M-am uitat, m-am strambat, m-am chinuit sa-mi dau seama ce se intampla. Initial am fost speriat “oare e ziua noastra si eu am uitat, fuck …“, nu era asta, ziua noastra era spre sfarsitul anului, iar noi acum eram in ianuarie.

Sa fie oare ceva ce am facut sau am zis ieri? Sa fie … chiar nu-mi puteam da seama ce o macina, asa ca am pus intrebarea care sperie orice barbat “Ce ai patit?“, se uita la mine cu ochii usor tulburi, arunca un zambet usor ciudat de cret si-mi spune “Nimic, munca …

La inceput am ales sa o cred, avea un sef care nu-si facea treburile si mare parte din task-uri cadea in carca ei, asa ca am dat crezare la ceea ce mi-a spus, am crezut-o si i-am oferit incredere mea, pentru ca merita.

Asa a inceput cea mai urata perioada din viata mea, cu un raspuns aparent simplu, dar care avea sa ascunda multe, foarte multe probleme, in urmatoarea perioada … ah, cat de mult te urasc pe tine muncă pentru ca te-am acceptat ca un motiv de suparare.

Acesta este inceputul unei povesti banale intre un el si o ea.

Citit de 92 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Categoria: O poveste

Tags: ,

- 09/10/2017
Imi dau cu parerea, imi spun povestea si sper apreciezi ce este de apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *