Bă, viitor primar: promiţi şi nu respecţi? La puşcărie cu tine!

In cateva luni vine campania electorala, toti cei ce candideaza isi pregatesc versurile pentru a iesi in fata pensionarilor si incep sa recite poezia cea de toate zilele. Ala promite ca ne creste pensia, ala promite ca face drumuri de nu-ti mai pica rotile, ci iti pica fata, altul promite ca da o pensie municipala (cum wholesale NBA jerseys a fost la Ploiesti).

Pai bai javra, cum ar fi daca tu ai promite doar ceea ce poti face cu siguranta? Asa vin toti cu tot felul de promisiuni, dar nici dracu nu-si tine macar jumate din promisiuni.

Toti se invart in jurul actelor, 9?????????????????????????? ca wholesale NFL jerseys n-au fost aprobate alea, ca nu sunt fiabile alea, ca s-a futut burl?v aia … ba, pai ia mars in gatu ma-tii la wholesale NFL jerseys puscarie pentru inselaciune.

Cred ca este normal si logic sa sa te manance puscaria pentru inselaciune daca tu in campanie promiti ca-mi creezi 1000 locuri de munca in oras, dar dupa aia spui ca ?i si-au retras chinezii investitiile promise si defapt au mai June fost inchise vreo 500 locuri de munca in orasul meu.

Deci, promiti si nu wholesale NBA jerseys faci? Puscarie! Poate asa se mai gandesc si candidatii inainte de a face promisiuni de rahat. Pana la urma, sa intri la puscarie daca n-ai respectat promisiunile pentru wholesale NBA jerseys care ai fost ales, mi se pare ok – primar 4 ani in schimbul a 4 ani de puscarie. The Cred ca si-ar da silinta toti sa respecte cele promise.

Citit de 23 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Citit de 28 ori

Vrei sa afle si prietenii tai despre asta?

Categoria: Blog

Tags: , ,

- 18/02/2016
Scriu pe jorje.ro doar sa enervez o anumita categorie de oameni - daca vrei sa ma injuri dupa ce ai citit postul de mai sus, inseamna ca faci parte din acea categorie!

Leave a Reply

Your email address will not be published / Required fields are marked *